Берое - черната котка за Локо и Томаш

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:19 / 18.10.2023
3980
Локомотив (Пловдив) приема Берое (Стара Загора) в регионалното дерби от 14-ия кръг на Първа лига. Двубоят е в петък от 19:15 часа на стадион “Локомотив" в парк “Лаута".

На пръв поглед мачът изглежда лесен за “смърфовете". Гостите са разклатени, а спекулациите за криза в отбора и финансови затруднения са ежедневие.

Статистиката за последните 10 мача между двата тима обаче силно трябва да повиши вниманието на “черно-белите", показа проверка на Plovdiv24.bg. Пловдивчани имат едва два успеха в последните десет срещи с Берое.

Още повече, че последният успех е преди година и половина, когато на 13 март 2022 година локомотивци побеждават с 2:0 “заралии" на “Лаута". Предишната победа за лидерите в класирането пък датира от 4 октомври 2020 година и е в Стара Загора.

И за да бъде още по-интересен сблъсъкът в петък, ще обърнем внимание и на статистиката на старши треньора на Локомотив (Пловдив) – Александър Томаш в битките със "зелените" от Стара Загора.

А тя е доста неприятна – Томаш никога не е побеждавал Берое като треньор на Локомотив (Пловдив). “Черно-белите" са се изправяли 4 пъти срещу “заралии" под ръководството на Томаш, в които имат две равенства и две загуби.

Дали е време Томаш да прекъсне черната си серия срещу Берое или старозагорци ще хвърлят бомбата на кръга ще разберем в късните часове на петък.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).