Изненада: Треньор от школата на Ботев поема лидера във Втора лига

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
13:04 / 12.10.2023
6518
Ръководството на Септември (София) е взело решение кой да смени Красимир Балъков. То е да бъде гласувано доверие на Иван Гешев.

Балъков изненада всички в клуба с решението си да подаде оставка, въпреки че Септември е едноличен лидер във Втора лига.

47-годишният Гешев е треньор на втория тим, състезаващ се в Югозападната трета лига. На пловдивчанина, който от години работи в клуба от квартал "Драгалевци", ще бъде гласувано доверие да води Септември до Нова година, твърди Блиц. През зимата ще бъде назначен треньор за постоянно.

Следващият мач на лидера във Втора лига в първенството е домакинството на Добруджа на 23 октомври. На 1 ноември пък Септември приема Ботев (Враца) в 1/16-финал за Купата на България.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Иван Гешев дълго време бе част от школата на Ботев (Пловдив), като спечели множество купи и турнири.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).