Столът на още един треньор в елита се клати, Николай Киров основен фаворит за мястото му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:14 / 02.10.2023
10231
Новакът в efbet Лига Крумовград започна силно настоящия сезон, побеждавайки Лудогорец и ЦСКА 1948, както и Ботев (Пд) на стадион "Христо Ботев", но напоследък тимът на Неманя Миланович изпадна в дупка.

От последните 4 мача, точка бе взета само в един – срещу Левски, и при издънка днес срещу Хебър, може да се стигне до рокада.

Фаворит на шефовете за нов наставник е Николай Киров. В момента Белия е без работа, като през миналия сезон ръководи Берое, припомня "Мач Телеграф". Той е бивш треньор на Ботев (Пд), където постигна най-сериозните си успехи, но работи доста силно и в Арда.

Престоят му в ЦСКА 1948 беше белязан от добри и слаби мачове, докато най-лоши бяха резултатите му начело на Берое. Белия бе уволнен току преди баража за оставане в Първа лига, който старозагорци спечелиха трудно срещу Спортист Своге.

Мачът между Хебър и Крумовград е много важен, защото и двата тима не се намират в най-доброто си състояние и бавно, но постепенно потъват в класирането.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).