ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Футболистите на Ботев получиха заплати от УС на клуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:19 / 12.08.2010Коментари (28)7866
© Plovdiv24.bg
В касата на Ботев Пловдив тази седмица бяха внесени пари и футболистите получиха заплати, научи Plovdiv24.bg. От ръководството потвърдиха, че пари в клуба има. Те са дошли от двама от бизнесмените в Управителния съвет, както и от рекламни договори.

"Всичко в клуба е изрядно, пари има. В момента подписвам договора с полицията, преди малко оправихме и договорите с Бърза помощ. Всички останали документи са перфектни", разказа финансовият директор Иван Йотков.

В псевдо-медии се появиха информации, че парите в клуба са пристигнали по линия на бившият журналист Николай Бареков, който бе изгонен отвсякъде, след като опита еднолично да окупира инициативата за възраждане на Ботев Пловдив. "Тези пари категорично не са по линия на Бареков", заяви Йотков.

Утре, петък, "канарчетата" ще изиграят шоу-мач между настоящия тим и ветерани на Ботев. Двубоят е на стадион Христо Ботев от 18 часа. В неделя пък е първият официален двубой на тима за новото първенство във Югоизточната "В" група. Ботев е домакин на Асеновец.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Мачът е от 18:00 и призовавам всички, които се чувстват жълто - черни да дойдат на Колежа!
+1
 
 
Последно мача в 19 часа ли или в 18 часа .... ???
+1
 
 
Въпреки усилията на лица като Николай Бареков в Ботев на този етап всичко е наред. Всякакви опити от страна на неговите сайтове да дестабилизират положението и да разколебаят част от привържениците и евентуалните спонсори и рекламодатели на този етап са неуспешни и дай-боже така да е и занапред. Всички истински милеещи за Ботев дават мило и драго за да върви отборът напред и ако Николай Бареков не мисли само за себе си, а и за отбора, то досега да е довел поне един човек, който да налее в клуба поне 1000 лева, а пък ако ще после да разправя че въпросния човек е налял 100 000.
+8
 
 
Няма смисъл от агитации.Стадиона ще се напълни от самосебе си.Надявам се. че и за мен ще има едно. И да не забравите за петък в 18ч.Само "Ботев-Пд"
+8
 
 
Ботев ще има повече публика от предстоящите домакинства на Литекс и Цска в лига европа???? Господа от БФС-без Ботев А-група е СКУЧНА
+8
 
 
А защо т.нар. "спортни медии" не си кажат кои им са "добре осведомените източници" да ги знаем? Кои са тез завистливи душички дето не могат да приживеят явлението Ботев Пловдив?
+16
 
 
Ехеее чак събитие се превръща нашите като получават заплати , това се случва едва за 2-ри път за последните няколко години... и то 2-ри пореден път хахах АЙ КАНАРИ УТРЕ И В НЕДЕЛЯ МОЩНО НА СТАДИОНА!
+18
 
 
напълно си заслужават парите момчетата играят много добре
+16
 
 
В НЕДЕЛЯ ОТ ТРИБУНА ИЗТОК СЕ ЗАДАВА ВЪПРОСА - ОТ КОЙ ОТБОР СИ?СИГУРЕН СЪМ ЩЕ Е ГОЛЯМО ШОУ ТАМ СЪМ И АЗ!Б.А.ОЧАКВАМ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗНАМ ОТГОВОРА
+16
 
 
УСПЕХ БОТЕВ. ВСИЧКИ НА КОЛЕЖА.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Ботев пак спря Спартак! Саяна излезе на върха в Трета лига
Бой в Хебър! Любо Пенев изгони двама
Прекрасно! Деца от Ботев (Враца) поздравиха Георги Николов
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Георги Дерменджиев преди финала с Ботев: Искаме дубъл!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: