Добрата новина - Ботев и Локо се включиха в благотворителна кампания

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
15:15 / 27.09.2023
2405
Благотворителната организация “Нощ на ангелите" се обърна с благодарствено писмо към пловдивските грандове Ботев и Локомотив, както и към всички включили се в 2-дневния фестивал.

“Жълто-черните" и “черно-белите" участваха със свои щандове в благотворителната кампания, а футболисти на двата клуба посетиха събитието.

Ето какво написаха от Нощ на Ангелите:

52 666,55 лв. - Това е сумата, която заедно с всички вас, хора с огромни сърца, събрахме от нашия двудневен Благотворителен фестивал “Нощ на ангелите".

Благородната кауза има за цел да обедини хората и бизнеса в подкрепа на онези сред нас, страдащи от тежки заболявания и нямащи финансовата възможност да проведат нужното за оздравяването им лечение.

Скъпи приятели, искаме специално да благодарим за подкрепата на нашите спонсори и партньори, благодарение на които можем да даряваме 100% от събраните средства за нашите каузи.

Тази година срещнахме изключително много добри хора, които помогнаха чрез своите фирми и организации на нашата инициатива и реализацията на Благотворителен фестивал “Нощ на Ангелите". Поклон пред всички вас.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 13


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).