Заклет ботевист: Ще стискам палци Локомотив (Пд) да стане шампион!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:59 / 25.09.2023
8450
Спортният директор на Спартак (Пловдив) Тодор Тимонов изрази любопитно мнение относно това кой ще бъде шампион през настоящия сезон в Първа лига. 37-годишният бивш халф, познат още с прозвищата си Лимона и Принца на Пловдив, призна, че ще стиска палци за триумф на Локомотив Пловдив с титлата.

Тимонов е юноша на "канарчетата“ и заклет ботевист, но игра един сезон и с екипа на "смърфовете“. Той е сред футболистите, направили "Голям шлем“ в Пловдив, след като има официални мачове за четирите отбора - Ботев, Локомотив, Марица и Спартак.

"Виждаме какво е първенството в момента. Лудогорец могат да загубят от всеки. Не са толкова страшни, както бяха години назад. Не са онзи хегемон. С една идея и те свалиха нивото. Локомотив Пловдив е приятната изненада към момента. Всичко е възможно, но за да имаме силен български футбол е необходимо Левски и ЦСКА да са силни. Надявам се през този сезон да има нов шампион, че дори и това да е Локомотив Пловдив. Пожелавам успех на Локо Пд и даже може и да им стискам палци, но реалността е, че към момента нямат дълга скамейка. Разполагат с добър треньор и добри футболисти. Справят се добре и им се получава засега, но това, че нямат дълга резервна скамейка може да им изиграе лоша шега. Не знам дали ще им стигнат силите", заяви пред sportlive.bg Тодор Тимонов.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).