Тимонов към феновете на Спартак: Извинявайте! Днес обявяваме новия треньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:41 / 15.09.2023
5071
Спортният директор на Спартак Пловдив Тодор Тимонов използва официалния клубен сайт, за да поднесе извинение към привържениците на отбора за загубата от Марица с 0:5 за Купата на България. От името на цялото ръководство, бившият халф обеща, че днес (15 септември) ще бъде обявен новият треньор на отбора след уволнението на Данаил Бачков.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че привържениците на Спартак останаха много по-недоволни и шокирани от отстраняването на Бачков, отколкото от играта на синьо-белите в дербито срещу Марица.

Ето какво гласи официалната позиция на ФК Спартак:

Уважаеми привърженици на Спартак,

От името на ръководството на клуба искам да ви благодаря за страхотната подкрепа, която ни оказахте в мача с Марица и въпреки тежката загуба бяхте с нас до край.

Искаме да ви поднесем нашите извинение за това, че с представянето си на терена по никакъв начин не отговорихме на тази страхотна подкрепа.

Нашата основна цел е влизане във Втора лига и по никакъв начин няма да направим крачка назад и ще направим всичко възможно още следващата година да върнем любимия ни отбор в професионалния футбол.

Утре (б.р. 15 септември) ще обявим новия треньор, който трябва да надгради направеното до тук от Данаил Бачков, на когото още веднъж искам да благодаря за работата в Спартак.

Тодор Тимонов

Спортен директор на Спартак


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).