Бачков за разгрома с 21:0: Какво трябваше да направим? Да не се явим за второто полувреме ли?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
08:59 / 25.08.2023
5220
Треньорът на Спартак (Пловдив) Данаил Бачков също взе отношение по разразилия се скандал, в който президентът на ФК Сливен Ивайло Русков забърка пловдивския клуб.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Русков нападна Спартак с думите, че е поръчков отбор на Димитър Бербатов. Според човека на Йордан Лечков пловдивчани участвали в нагласени мачове (визира двубоя с Несебър от миналия сезон), а поведението на футболистите при разгрома с 21:0 над Сливен било комплексарско.

Ето какво заяви по темата наставникът на "гладиаторите:

Започвам от самото начало преди срещата! Гостите от Сливен дойдоха наистина с млад отбор, като единствено Иван Стоянов (който, мисля, че е играещ треньор) беше на игрището и игра първото полувреме! Преди началото на срещата гостите ни помолха да им услужим с чорапи за срещата, че те нямали - били ги забравили или нещо подобно, но ние разполагахме само с едни такива на стадиона. В последния момент те намериха отнякъде чорапи!!

След това в нашата съблекалня влезе едно момче от техния отбор и ни помоли да им услужим с потници, че те нямали - дадохме им такива!! Колкото до самата среща, още от самото начало на мача предвещаваше какво ще се случи (наистина не съм очаквал и аз, че ще се получи такъв резултат) и смея да твърдя, че нашият отбор игра на 20 процента от своите възможности и въпреки това се стигна до този резултат!

Какво трябваше да направим ние като отбор?? Да не се явим за второто полувреме ли??? И питам аз: Къде е вината тук на Спартак Пловдив?? Аз не виждам такава!! След края на мача лично аз влязох на игрището да успокоявам плачещите и тръшнали се на земята млади футболисти на Сливен, защото наистина ме заболя за тях. Същото правеха и футболистите от моя отбор!!!

Жалкото е, че не видях това да го прави някой от ръководството на ФК Сливен, защото на мача нямаше такова! Мачът на Сливен в първия кръг в Съединение горе долу вървеше по същия сценарий, но къде отличните намеси на вратаря, къде пропилените с лека ръка положения, се стигна "само" до 11:00!!!

И последно - имам чувството, че ще има още такива резултати, дано да не съм прав!!!


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).