Станислав Генчев проговори след раздялата с Ботев: Имах проблеми с този човек

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
22:34 / 22.08.2023
14043
Станислав Генчев вече не е треньор на Ботев Пловдив, след като двете страни се разделиха по взаимно съгласие. Специално за БНТ специалистът изрази недоволството си от селекционната политика на клуба и изтъкна това като основна причина за развръзката.

"Днес имахме среща със спортния директор. Той поиска моето мнение, каза, че нещата в момента не вървят и за момента е най-добре и за двете страни да се разделят. Приех предложението му и разтрогнахме договора“, започна Генчев.

Той разказа и за конфликта си с отговарящия за селекцията на отбора Тимур Дагуев, който също не е част от Ботев Пловдив.

"Той искаше да взема футболисти, които не влизат в моите планове, и които аз не одобрявах. От първия ден имахме проблеми с него. След това той продължи да действа зад гърба ми, но виждате неговото поведение до какво доведе отбора през последната година. Аз съм четвъртият треньор, който си тръгва в рамките на една година. Все треньорите са виновни, но никога той“, каза още Станислав Генчев.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).