"Канарчетата" заминаха на лагер, освободиха Витанов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (51)
12:03 / 19.07.2010
13198
18 футболисти на Ботев Пловдив заминаха днес на лагер във Велинград, където клубът ще проведе предсезонна подготовка за две седмици, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В планинското градче ще се изиграят поне две контроли - до момента са осигурени проверки с Бенковски Пазарджик и Пирин Разлог. "Канарчетата" се прибират в Пловдив след две седмици. Преди да заминат, футболистите минаха през клубната канцелария и взеха заплати от финансовия директор.

От отбора бе освободен Димитър Витанов. Марин Бакалов заяви, че не е доволен от играта на десния бек. С отбора пък започна бившият халф на Марица и Спартак Пейо Батинов. Слуховете, че Добри Орловски и Иван Караманов ще идват в Ботев се оказаха напълно неверни. Ето кои заминаха от Пловдив за Велинград, като се очаква там да се включат още млади футболисти от школата, които в момента са на лагер в Банско:

Илия Николов, Петър Стоичков, Васил Василев, Владимир Байрев, Недко Миленов, Борислав Караматев, Иван Танчовски, Стефан Костадинов, Димитър Байрев, Запрян Иванов, Красимир Кръстев, Илиян Енчев, Васил Гуджев, Светослав Асенов, Ангел Рахов, Иван Площаков, Петко Фанев, Пейо Батинов.


Виж коментарите (51)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).