Брутална опашка за билети, фенове на Локо бесни заради слабата организация

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
09:38 / 01.08.2023
2904
Брутална опашка за билети от над 200 метра се образува снощи на "Лаута" преди началото на двубоя между Локомотив Пловдив и Ботев Враца, завършил с разгромното 4:0 за домакините. Гневни привърженици на черно-белите изригнаха срещу ръководството на клуба заради слабата организация.

Според тях управата на Локомотив е била осигурила само една каса, като на няколко пъти продажбите са спирали заради липса на предварително напечатани билети.

В резултат на това до 15-ата минута на мача още имаше привърженици, които не можеха да влязат на стадиона, а доста хора директно са се върнали по домовете си и са отказали да чакат, виждайки огромната опашка.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса позицията на феновете на Локо от "Бригада Пловдив":

Money - !

Локомотив не е магазин за пари!

Искаме нормално функциониращ клуб с нормални хора в него - не треви и тасковци, дето вече се изредиха навсякъде!

Трябва ясно да заявим, че който прибира пари от билети и карти от обществен стадион, който използва марката Локомотив, трябва да осигури поне елементарен процес на Лаута, а не два декара място да са змиярник и фрашкани с проблеми от битово до морално естество.

Клубът дълги години няма нормално лице, подобаващо на такава институция, няма структура, няма футболно и журналистическо лоби, няма база, няма маркетинг, как и откъде намираме сили да продължаваме и да се вдигаме всеки път... не е истина!

Успех днес мой Локомотив!"

П.П. Това е ефектът от една работеща каса…

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).