Локо Пд направи 3:3 в контрола с адашите от София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
12:53 / 09.07.2010
6164
Локомотив Пловдив направи поредната си полезна проверка в Банско, като завърши 3:3 със съименниците си от София. Двата отбора играха на приливи и отливи, като си сменяха инициативата през мача. Пловдивчани водеха с 3:1 10-ина минути преди края, но не успяха да задържат преднината си.

Срещата започна неубедително за "смърфовете", като в първите няколко минути столичани имаха игрово предимство и направиха няколко добри атаки. При една от тях падна и първия гол, дело на бивши футболисти на Локо Пловдив. Искрен Писаров проби по крилото, центрира точно на Марин Камбуров, който заби точно за 0:1. 10-ина минути по-късно, в 18-ата, Евертон Джилио - Том вкара красив гол от границата на наказателното поле с точен шут по земя. В края на полувремето "черно-белите" направиха пълен обрат, като Здравко Лазаров успя да промуши топката през куп играчи за 2:1.

Второто полувреме също започна с малко по-активна игра на Локомотив София. Те обаче не успяха да се възползват и след като пловдивчани изравниха играта, стигнаха и до трети гол. След центриране, най-добре се бе пласирал новото попълнение Цветан Йотов, който с глава заби за 3:1. В последните минути "смърфовете" обаче намалиха оборотите, което позволи на столичани да вкарат два бързи гола и да изравнят за крайното 3:3. Първо се разписа Асамоа в 80-ата, а в края Йорданов от Локо Сф бе оставен непокрит и отблизо вкара за равенството.

Ето и състава на Локо Пд:
Флориан Лучини, Валери Георгиев, Костадин Гаджалов, Красен Трифонов, Евертон Джилио - Том, Габор Ерош, Христо Златински, Гуарино, Николай Чипев, Здравко Лазаров, Емил Аргиров(Стоян Ставрев, Юнес Бенжелюн, Цветан Йотов, Ивайло Герджиков, Веселин Марчев, Георги Петров, Рангел Абушев).


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).