Общината прикани ПФК Ботев да премахне 3 фургона от стадиона, последва гневна реакция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
13:01 / 21.07.2023
16425
Община Пловдив разпореди на ПФК Ботев да демонтира 3 фургона от стадион "Христо Ботев", които в момента се използват като фенмагазин, видя Plovdiv24.bg. Това стана ясно от официално писмо до прокуриста на клуба Асен Караславов, подписано от заместник-кмета по строителството Пламен Райчев (б.р. вижте писмото в прикачената галерия от снимки).

Причина за решението на Общината е фактът, че не е предоставена одобрена схема, както й документи за ползване на въпросните фургони.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното писмо от Община Пловдив:

Уважаеми г-н Караславов,

Във връзка с извършена проверка от служители на Община Пловдив на 12.07.2023 г. на паркинга на стадион "Христо Ботев“, находящ се в гр. Пловдив, бул. "Източен“ №10 е констатирано следното:

В северозападната страна на имота са разположени три фургона, като два са обединени в един и се използват за фен-магазин на "Професионален футболен клуб Ботев“ АД, а третият е празен.

За същите не се предоставиха одобрена схема, както й документи за ползване (разрешение за поставяне, разрешение за ползване и др).

В тази връзка Ви уведомявам, че е необходимо да демонтирате гореописаните фургони.

С уважение: Пламен Райчев, зам.-кмет

В същото време феновете на Ботев от групата "Бригада Тракия" реагираха изключително остро на решението на Общината и отправиха гневно обръщение срещу Пламен Райчев.

Ето какво гласи съобщението на "Бригада Тракия":

Райчев, пак ли ти, бе, п0M@|< H3Щ@C73H !? Не ти ли писна да вредиш с присъствието си на любимия ни клуб? Не ти ли стигат двете къщи в Марково, за да мълчиш гузно от тук до края на дните си?

Не ти ли дотегна да губиш войни срещу жълто-черната магия?

Долу ръцете от Ботев!


Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).