Димитър Илиев се контузи, пропуска мача с Локо (Сф)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:16 / 21.07.2023
2916
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев почти сигурно ще пропусне гостуването на Локомотив София. "Железничарското" дерби е в неделя от 21,15 часа на стадиона в столичния квартал "Надежда".

Лидерът на черно-белите е получил разтежение по време на тренировката в сряда и в следващите дни ще се готви на облекчен режим. Това означава, че наставникът Александър Томаш няма да рискува с включването му в игра.

Почти сигурно извън стартовите единадесет ще остане и нападателят Георги Минчев. Той все още не се намира в оптимално кондиционно състояние и тепърва ще трябва да навлиза в игрови ритъм.

При това положение в предни позиции за пловдивчани ще действат Алфа Конте отляво, Евандро отдясно, а Джовани ще бъде зад гърба на Бабакар Дион, предполага "Тема спорт". Георги Минчев остана на пейката в дербито срещу Ботев (Пд), като се появи през второто полувреме. Той не успя да проведе подготовка със "смърфовете", тъй като се завърне на "Лаута“ малко преди старта на сезона.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).