Младоците на Локо паднаха от Славия в третата контрола на тима

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (35)
20:19 / 07.07.2010
5127
Локо изигра трета контрола от предсезонната си подготовка. "Смърфовете" отстъпиха с 0:3 на Славия, в мач игран отново в Банско. Пловдивчани излязоха с изключително млад състав, изграден от юноши и новопривлечени млади състезатели. Това се отрази на играта на "черно-белите" и те отстъпиха на по-опитните си съперници.

Като титуляри за Локо се появиха младоците Рангел Абушев, Веселин Марчев и Георги Петров - Геша, които са от школата на Локо. Към тях в титулярния състав се присъединиха и други новопривлечени младоци - Пламен Крачунов и Емил Аргиров.

Срещата започна равностойно, като играта се развиваше предимно в средата на терена. Личеше и много брак в градивните действия на двата отбора. Все пак софиянци откриха резултата в 31-та минута, след хубав далечен удар на Даниел Пеев, който не остави шансове на Лучини. Тримата вратари на Локо отново се завъртяха, пазейки по 30 минути в срещата. Малко преди гола и след отбелязването му, голмайсторът Пеев си заработи жълти картони за груби нарушения и напусна терена, като бе заменен от Илия Илиев.

Именно Илия Илиев вкара второто попадение за "белите" в средата на второто полувреме, след самостоятелен пробив.

Преди това двата отбора си размениха по няколко опасни положения, но не успяха да се възползват от тях. На вратат на Славия застана бившия играч на "черно-белите" Стефано Кунчев.

В последната минута на двубоя бразилецът Жуниньо оформи крайното 0:3 за Славия.

Локо: Лучини, Емил Аргиров, Юнес Бенжелюн, Пламен Крачунов, Веселин Марчев, Евертон Джилио - Том, Христо Златински, Мартин Керчев, Рангел Абушев, Георги Петров-Геша, Красен Трифонов (Стоян Ставрев, Кирил Акалски, Николай Чипев, Здравко Лазаров, Габор Ерош, Гуарино)



Виж коментарите (35)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).