"Марица" се класира за финалната четворка на волейфиналите до 13 г.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:34 / 01.07.2010
379
Волейболният тим "Марица" при момичетата до 13-годишна възраст извоюва нова убедителна победа във финалите от държавното първенство при подрастващите, които се провеждат във Видин, и се класира за финалната четворка.

В своята предварителна група "А" малките маричанки на треньорката Цеца Тенева разбиха с 2:0 връстничките си от столичния "Звезди". С този си успех жълто-сините от Пловдив се бетонираха на първото място в своята предварителна група.

Другият тим, който също отива да играе във финалната четворка, са домакините от "Бдин"/Видин/.

Победител в другата предварителна група "Б" е тимът на "Спартак" /Плевен/, който заедно с втория в групата - "Велбъжд"/Кюстендил/, оформят финалната четворка, мачовете от която отново ще играят във Видин.

В групите се играеше по системата всеки срещу всеки. Първите два отбора от всяка група се класират директно за финалната четворка, от която ще се разпределят медалите от тазгодишния шампионат при момичетата до 13-годишна възраст.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 17


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).