Томаш умува за белгиеца след слабия старт в контролите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
08:41 / 28.06.2023
3516
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш умува дали да предложи договор на белгийския защитник Анас Хамзауи. 26-годишният бранител е на проби в "смърфовете" от началото на подготовката.

Той започна като титуляр в първата контрола на тима срещу Лудогорец, която бе загубена с 0:3. Очаква се тестовият период на белгиеца да бъде удължен.

Пловдивчани бяха неубедителни в отбрана, а това е една от целите, към която Томаш ще се стреми - подсилване в дефанзивен план. Още повече, че през лятото клуба напусна Йосип Томашевич. Хърватинът беше използван най-често като бек, но можеше да играе на всички постове в защитата, както и като дефанзивен халф.

Локомотив Пловдив е на подготвителен лагер в Банско, където ще остане до 5 юли. Там черно-белите ще играят още две контроли - срещу Хебър и румънския Университатя Крайова.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).