Рязко намаляха шансовете Антонио Вутов да се върне в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:52 / 25.06.2023
3399
Рязко намаляха шансовете нападателят Антонио Вутов да се върне отново в Ботев (Пловдив). Лидерът на Локомотив (София) все пак ще бъде продаден през следващата седмица. Атакуващият футболист, който е основна фигура в играта на "червено-черните", има две оферти.

Едната е от ЦСКА 1948, а другата е от чуждестранен отбор. Ръководството на клуба и самият футболист ще преценят заедно коя оферта да изберат, твърди БТА. Припомняме, че прези време се появиха информации, че новият наставник на "жълто-черните" Станислав Генчев има желание да върне Антонио Вутов в Ботев.

Друг от конвертируемите играчи на локомотивци - вратарят Бубакар Гай, ще се присъедини към тренировките в понеделник. Гамбийският национал имаше ангажименти с първата селекция на своята страна, получи малко по-дълга почивка и от новата седмица ще се включи в тренировките на тима. За него също се говореше, че е искан от Ботев (Пд).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).