Наши огнеборци представиха достойно родината ни в силно състезание в Полша

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:10 / 21.06.2023
629
Отборът на България представи достойно родината ни в международното състезание по пожароприложен спорт, което се проведе в полския град Честохова. Огнените ни момчета - едни от най-добрите състезатели - огнеборци от различни градове от страната, завоюваха второ място в комплексното класиране на състезанието.

Квартетът в състав: Деньо Денев, Росен Маринов, Даниел Богданов и Михаил Костов се класира на второ място в щафетата 4х100 метра с препятствия. С перфектната си екипна стиковка Деньо Денев, Росен Маринов, Георги Георгиев, Марин Маринов, Любослав Пашев, Йордан Желев, Велин Иванов направиха родината ни златен медалист на бойното разгръщане, като поставиха и нов национален рекорд от 27.57 сек!

Повод за гордост ни донесе и класирането на огнебореца Деньо Денев, който зае 6-то място в двубоя.

Снимка на отбора ни и делегацията: Георги Георгиев, Деньо Денев, Росен Маринов, Велин Иванов, Михаил Костов, Йордан Желев, Даниел Богданов, Любослав Пашев, Марин Маринов, Валентин Недков;

Ръководител: комисар Стоян Колев, съдии: комисар Николай Николаев и главен инспектор Стоян Стоянов, кинезитерапевт Живко Хвойнев, треньор - инспектор Мирослав Ефтимов.

Пловдивските представители в националния отбор са двама - състезателят Михаил Костов - огнеборец от Първа служба и кинезитерапевтът Живко Хвойнев, който е командир на екип в Трета РСПБЗН Пловдив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 18
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).