Боби Иванов се размина със зелената фланелка в "Обиколката на Карпатите"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:59 / 16.06.2010
386
Топколоездачът на "Цар Симеон 1898" Борислав Иванов се размина със спечелването на зелената фланелка за активност, която обличаше през първите два състезателни етапа от международен пробег "Обиколката на Карпатите", от високата категория 2.2.

21-годишният пловдивчанин финишира втори в първия състезателен ден, който включваше 7,5 километра бягане по часовник. Борето беше най-активен в пролога и запази зелената фланелка и след вторият състезателен етап, където финишира с еднакво време на група от 9 откъснали се от основаната група бегачи.

До края на останалите 3 етапа от надпреварата Боби Иванов продължи да финишира с първата група от 9 състезатели, на 3 минути разлика от основната, но в крайна сметка не успя да се намеси за място сред призьорите.

Както е известно Борислав Иванов заедно със съотборника си от "Цар Симеон 1898" Валентин Стоенчев, Станислав Заралиев и Йордан Друмев от колоездачен клуб "Несебър", бяха повикани в представителен национален отбор на България за "Обиколката на Карпатите".

Надпреварата бе 5 дни в 6 състезателни етапа и по-голямата си част премина на територията на Полша. Четвъртият етап от нея пък беше в Словакия.

Треньор на представителната българска формация по време на "Обиколката на Карпатите" бе Андон Петров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).