Режат маратона за 6 септември, няма пари?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:29 / 15.06.2010
1005
Нито лев не е превела общината от началото на годината досега на движението "Мама, татко и аз, баба, дядо и внуче", алармира Радослав Бозуков от Бизнес-експертния съвет, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Част от средствата - тази година 53 хиляди от общия бюджет в размер на 120 хиляди лева, по традиция трябвало да дойдат от градската управа, разчитайки на това, била изготвена и годишната програма на масовите спортни прояви. На среща със заместник-кмета по спорта Георги Титюков днес ръководството на движението така и не получило ясен отговор от него дали ще получат парите. 

"Да кажат "да" или "не" - ако трябва, ще си ревизираме плановете и ще отрежем маратона по случай празника на Съединението - 6 септември", поиска Бозуков.

С противоречива информация, сътворена от различни общински юристи, обясни Георги Титюков забавянето на средствата. Предишни години парите били изплащани на движението по силата на действащ договор. Сега обаче една от правистките заявила, че не може без решение на Общинския съвет. Подготвил заместник-кметът предложение до съвета, но въпросната чиновничка била излязла в отпуска и нейната шефка - директорката на правната дирекция Савина Петкова, казала, че то не е нужно, тъй като парите така или иначе трябва да са заложени в бюджета. Титюков оставил въпроса за решение на юристите, на които не е началник.  


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 24


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).