Най-малките волейболистки на "Марица" - на финалната четворка в Плевен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:01 / 14.06.2010
470
Волейболният тим на "Марица" при момичетата до 15-годишна възраст се класира за финалната четворка по време на финалния турнир в Плевен от националното първенство при подрастващите. След двете си поредни победи с по 3:0 - над "Чавдар"/Етрополе/ и "Сливен", "жълто-сините" на старши треньора Николай Диманов взеха още два успеха, които им бяха достатъчни, за да продължат за разпределението на медалите.

Преди това малките маричанки паднаха с 2:3 от ЦСКА, но после записаха нови две поредни победи. Първо биха с 3:1 представителния тим на домакините от "Спартак"/Плевен/, а след това повториха същия победен резултат и срещу "Ботев"/Враца/.

Така освен "Марица", останалите три отбора, които ще си разпределят медалите във финалната четворка на турнира в Плевен са ЦСКА, "Казанлък волей" и "Бдин"/Видин/.

Утре "Марица" излиза срещу връстничките си от "Казанлък волей" от 17 часа в първия полуфинал. Другата полуфинална двойка ще противопостави съставите на ЦСКА и "Бдин".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).