Червен кмет продължава да натиска да вземат концесията от Локо, Титюков не смее да подпише

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
12:33 / 13.06.2010
3581
Предложението за разваляне на концесията за подлеза на Централна гара вече две седмици чака подписа на изпълняващия длъжността кмет Георги Титюков, за да бъде входирано в Общинския съвет. Той не смее да сложи парафа си, за да не бъде обвинен от феновете на "Локомотив", че нарочно работи срещу любимия им отбор, защото като спортен зам.-кмет хвърли доста усилия срещу разпада на върлия им враг "Ботев".

"Историята е много смешна. Феновете на "Локо" са тотално заблудени и подведени да защитават частни интереси. Нито стотинка от печалбата на концесионера не отива за отбора. Дружеството, на което е дадена концесията, е било създадено точно с тази цел и отдавна няма нищо общо с тима, който после стана собственост на Галя Топалова, а сега го притежава Коко Динев", разказа заместник-кметът Александър Константинов, който, като отговарящ за следконцесионния контрол, е вносител на предложението, пред репортера на Plovdiv24.bg.

Концесионерът не само, че не си бил изпълнил инвестиционните задължения, но не е и превел на общината нищо от дължимата за миналата година вноска в размер на 71 000 лв., така продължавал да я кара и досега. От градската управа пращали писмо след писмо, но така и не са получили ни един отговор до момента. В същото време владеещите подлеза си прибирали редовно паричките от наема.

"Утре прокуратурата мен ще подгони, че допускам това безобразие. Феновете ме плюят наляво и надясно, без да знаят, че обслужват интересите на една частна фирма. Предложението ми трябва да бъде подписано. Затова сме на този хал, защото всеки гледа на прехвърли горещия картоф на другия", заключи Константинов.

От утре, според предварителна информация, Титюков излиза в отпуска, Славчо Атанасов се връща от почивка на 24 юни, но като четвърто поколение ботевист, и на него ще му е трудно да сложи подпис, очаква се отговорността на поеме Петко Атанасов, който ще поеме длъжността на временен кмет.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).