Па Конате напусна Ботев, от клуба му пожелаха успех в кариерата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
15:43 / 04.06.2023
5597
Ботев (Пловдив) се раздели с Па Конате. Договорът на защитника с "канарчетата" изтича и няма да бъде подновен. Plovdiv24.bg вече няколко пъти писа, че Па Конате напуска "жълто-черните", тъй като категорично е отказал да приеме условията на клуба за нов контракт.

Шведският бранител бе привлечен в "жълто-черния" тим през зимата на 2021 година. Крайният защитник изигра 70 мача в Първа лига и Купата на България, както и два мача в Лигата на Конференциите.

"Със силните си изяви в дефанзивен план и няколкото реализирани гола, Конате спомогна за спечелването на бронзовите медали през миналия шампионат. ПФК Ботев Пловдив благодари на Па Конате за професионализма и отданеността към "жълто-черния" Клуб и му пожелава много успехи в бъдещите му професионални начинания", гласи официалното съобщение на клуба.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).