ПФК Ботев зарадва привържениците си! Един от най-добрите играчи подписа за още 3 г.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
10:43 / 31.05.2023
10986
Ръководството на Ботев (Пловдив) съобщи отлична новина за привържениците на отбора. Клубът удължи договора на вратаря Хидайет Ханкич. 28-годишният страж парафира нов 3-годишен контракт с "жълто-черните".

Хидайет Ханкич пристигна в Ботев през лятото на 2021 година. До момента вратарят има 42 мача за "канарчетата" в Първа лига, както и два мача в европейските клубни турнири. 

Хидайет Ханкич бързо се превърна в любимец на "жълто-черните" фенове. През този сезон стражът се отчете с редица важни изяви в решаващите мачове за пловдивчани. 

Един от най-добрите вратари в Първа лига се отличава със страхотен рефлекс, концентрация и сигурност на вратата, написаха по този повод от ПФК Ботев.

"ПФК Ботев Пловдив пожелава на Ханкич още много сухи мрежи и страхотни изяви под рамката на вратата, както и да изживее истинската "жълто-черна" емоция с европейски мачове на стадион "Христо Ботев", гласи още официалното съобщение на клуба.


Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).