Новият треньор на Ботев: Щяхме да сме по-весели, ако късметът беше на наша страна

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
22:10 / 29.05.2023
3781
Направилият повторен дебют начело на Ботев (Пд) Стефан Стоянов призна, че късметът не е бил на страната на неговия отбор при нулевото равенство срещу Славия.

Ето каква каза наставникът на "канарите" след края на двубоя на стадион "Христо Ботев":

Липсваше ни късмет. Можеше той да е на наша страна, сега щяхме да сме по-весели. Имахме много положения. Разликата е, че досега футболистите на Ботев се притесняваха да играят на стадион "Христо Ботев“, а сега виждате как ги изпращат.

Всеки отбор е точно толкова добър, колкото е последният му мач. След два дни имаме друг мач. След него ще видим какви ще бъдем. На мен лично ми се иска да има повече българи в състава. Това, което мога да кажа, че всички, които играха днес, без значение българи или чужденци, дадоха максимума от себе си. Това са ни възможностите. Надявам се, че Ботев ще постигне победа.

Можем само да обещаем, че ще дадем максимума в оставащите два мача. Няма да е лесно. Бароан си изкара жълт картон и това означава, че някой друг младеж ще получи шанс за изява.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).