Вече е факт! Дубълът на Ботев изпадна от Втора лига

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
19:58 / 26.05.2023
4171
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) изпадна от Втора лига! Това стана факт, след като "канарчетата" загубиха от ФК Крумовград с 1:3 в мач от 32-ия кръг, който се игра на базата в "Коматево".

Така Ботев II записа седми пореден двубой без успех и остана на последно място във временното класиране с 27 точки. В оставащите два кръга до края на сезона Ботев II ще е домакин на Етър и гостува на Монтана.

"Жълто-черните" обаче няма как дори да настигнат отборите на Миньор и Созопол, които в момента са на изпадащите 15-а и 16-а позиция с актив от 35 точки. Предпоследен е тимът на Витоша (Бистрица) с 33 точки.

В мача срещу Крумовград домакините откриха резултата чрез Константин Павлов в 9-ата минута, но след това гостите обърнаха развоя. Точни за Крумовград бяха Цветелин Радев (60), Мартин Сораков (71) и Джунейт Яшар (90).

В злощастния мач срещу Крумовград тимът на Ботев II бе в състав:

Стефан Смъркалев, Мирослав Георгиев, Мартин Христов, Никола Нейчев, Димитър Папазов, Мартин Ситев, Лъчезар Балтанов, Станислав Петков, Добромир Павлов, Константин Павлов, Емил Найденов.

Резерви: Мартин Панев, Костадин Татаров, Божидар Сидеров, Георги Кущинаров, Габриел Златанов, Никола Арнаудов, Даниел Гичев, Монир Ал Бадарин, Александър Карталов.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).