Маричанки – трети на турнир по бийч волей в Албена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:07 / 08.06.2010
654
Младите волейболистки на "Марица" - диагоналът Дарина Тодорова и посрещачката Боряна Илкова се класираха на трето място на открития турнир по плажен волейбол за юноши и девойки родени 1991/1992 година в курортния комплекс "Албена". Турнирът се проведе на плажното игрище на хотел "Калиопа", а в него участваха състезателни двойки от Кърджали, Перник, Бургас, Варна, Пловдив, София и други центрове.

В надпреварата участваха общо 25 двойки - 13 двойки момчета и 12 момичета. Интересното на този турнир бе, че гости на проявата бяха деца от домове без родителски надзор.
Турнирът мина под патронажа на шефа на Асоциацията по плажен волейбол Валентин Заяков, изпълнителният директор на "Албена" Красимир Станев, както и в присъствието на спонсори на проявата - "Добруджански хляб" и Е.ОН.

Организаторите на този турнир имат идея да провеждат успоредно с турнирите и състезания за деца от домове без родителски надзор. През следващите години ще се провеждат турнири с такива деца по спортовете плажен волейбол, плажен футбол, плажен хандбал, плажен тенис и шахмат. Вече са проведени разговори с федерациите по тези спортове и те са дали съгласието си за съдействие.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).