Частни съдебни изпълнители погнаха Христолов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (47)
12:56 / 04.06.2010
9998
Дължащият на почти всяка институция и десетки футболисти и други работници "бизнесмен" Димитър Христолов бе подгонен от частни съдебни изпълнители за дълговете си. На централния вход на стадион "Христо Ботев" е залепено уведомление от частен съдебен изпълнител Тодор Луков, който кани Димитър Христолов да вземе покана за доброволно изплащане на задълженията към част от футболистите, на които бившия президент на Ботев дължи заплати, видя репортер на Plovdiv24.bg. Поканите са във връзка с 6 загубени дела от Христолов, заведени от футболисти, на които дължи пари - Павел Станев, Апостол Попов, Костадин Гаджалов, Георги Аврамов, Красимир Кръстев и Илиян Гаров. Очаква се други хора и институции, на които Христолов дължи пари, също да си потърсят борчовете в скоро време, което ще доведе бившият собственик на Ботев до окончателен фалит.

На входа на стадиона е залепена и покана за среща на члерноте на Сдружението "ПФК Ботев Пловдив", което ще се събере на 19 юни, за да гласува бюджета за новия сезон и да обсъди бъдещето на тима.


Виж коментарите (47)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).