Фенове на Локомотив се изправят срещу отбор ветерани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
13:44 / 28.05.2010
1285
Фенове и ветерани ще затворят изминалия тежък сезон за клуба с приятелски мач на стадион "Локомотив" утре сутрин от 11.00 ч. Подобни футболни срещи ще станат традиционни, обяви "Клубът на привържениците", който е и главен организатор на мероприятието. Тази година събитието съвпада и с официалното завръщане по трибуните на близо 50 запалянковци, които след инцидентът в Сандански преди две години получиха забрани за посещаване на спортни събития.

За утрешния шоу-мач на Лаута ще бъде осигурена храна и бира. В отговор на серизоната селекция от бивши футболисти на Локомотив, в която попадат имената на шампионите Едуард Ераносян и Красимир Димитров, фен-селекцията ще бистри тактическата си схема днес от 19.00 ч., когато на Лаута е насрочена тренировка.

Час по-рано на стадион "Българска армия" в София пък ще започне първият мач от осминафиналната фаза за републиканско първенство между най-големите юношески представители на Локомотив и ЦСКА.

Източник: LPortala.net



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).