Марица с безпощаден 100-процентов актив срещу два отбора от Втора лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:54 / 01.05.2023
1098
Марица (Пловдив) победи с 1:0 устремения към завръщане в Първа лига тим на Монтана като гост в мач от 28-ия кръг на Втора лига, който се игра на стадион "Огоста" в северозападния град.

Любопитен е фактът, че "жълто-сините“ имат само победи срещу този съперник от завръщането си във Втора лига насам. Другият тим, срещу който пловдивчани имат 100-процентова успеваемост, е Добруджа.

В 64-ата минута Милен Танчев получи топката по фланга и с едно докосване намери Веселин Марчев, който вкара за 0:1, а топката закачи и тялото на футболиста на Монтана Стилян Николов.

Успехът изкачи Марица на седмата позиция в класирането с актив от 41 точки. Толкова има и шестия Лудогорец II. На 6 май - Гергьовден, "жълто-сините" са домакини на борещия се за оцеляване тим на Витоша (Бистрица). Срещата е от 18 часа на стадион "Марица".

Марица: Илия Николов, Йордан Пейчинов, Георги Иванов, Димитър Аврамов, Соломон Джеймс, Милен Танчев, Веселин Марчев (Георги Трифонов), Стефан Попов (Ифеани Дейвид), Симеон Вешев (Айкут Янъков), Олджай Алиев (Станислав Маламов), Валери Домовчийски - капитан (Мартин Газиев).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).