Томаш: Футболът се играе със сърце и душа, трябва да се забавляваме на терена

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
22:23 / 28.04.2023
3810
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш за пореден път изрази мнение, че футболът се играе със сърце и душа. Специалистът направи това след края на мача срещу Спартак (Варна), който неговият тим спечели с 3:1.

Ето какво каза Томаш на "Лаута":

Влязохме по най-добрия начин в мача и отбелязахме ранен гол. Създадохме и още ситуации. В тези първи 30-ина минути това бе отборът, който аз искам да виждам. Но в пореден мач се случва необяснимото за мен - неувереност или липса на концентрация ... Видя се, че лампичката светна още 10 минути преди почивката.

През второто полувреме отбелязахме от статично положение, но не ми хареса това, че Спартак създадоха доста ситуации пред нашата врата.

Спадът се получи, защото губихме всяко едно единоборство. Мислихме, че като си подадем 2-3 пъти топката ще се получи. Но футболът се играе със сърце и душа.

Оттук нататък всеки мач е финал. Поставили сме си цел, футболистите знаят какво преследваме, но по-важното е да се забавляваме на терена.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).