СОУ "П. Яворов" републикански шампион за ученици до 7 клас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:43 / 20.05.2010
2576
Волейболният отбор на СОУ "П. Яворов" спечели републиканската титла на ученическото първенство за ученици от 5 до 7 клас, което се проведе в Добрич от 13 до 16 май, съобщи официалния сайт на "Виктория волей".

Пловдивчани заеха първото място в груповата фаза на турнира, като в първите си три срещи записаха три категорични победи над Щръклево, Приморско и Велико Търново с по 2:0 гейма и загубиха четвъртата среща с 1:2 от Казанлък в мач без значение за класирането в групата.

На полуфинал пловдивчани надиграха сравнително трудно отбора на Разлог с 3:1 гейма, за да срещнат на финала Варна, който в другия полуфинал победи с 3:0 Приморско.

В изключително оспорван и драматичен мач момчетата от СОУ "П. Яворов" водени от Петър Костадинов и Мариана Николова победиха на финала Варна с 3:2 гейма и се окичиха със златните медали.

В състава на СОУ "П. Яворов" се състезават шестима възпитаници на Виктория Волей - Димитър Узунов, Стефан Иванов, Ивайло Иванов, Петър Христосков, Стойко Толев, Иван Иванов. Освен тях за успеха допринесоха и Деян Русев и Димитър Анастасов.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 8
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).