9 шампионски титли по кунг фу за Пловдив от Световната купа в Италия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:44 / 19.05.2010
848
С 9 златни, 6 сребърни и 3 бронзови медала се завърнаха състезателите на Център за бойни изкуства „Пътят" от участието си в Световната купа по ушу / кунг фу в Перуджа, Италия. 12 състезатели, половината състав на националния отбор, представяха Пловдив на престижното състезание. Българския отбор спечели общо 11 златни, 12 сребърни и 7 бронзови медали и купата за най-добро представяне при юношите и девойките.

С две шампионски титли при кадетите в стил чанцюан е Атанас Янев, при девойките в същия стил Йоана Атанасова спечели сребърен и бронзов медал, а Мариела Григорова - бронзов. В стил нанцюан при девойките Иванка Илиева е със злато и сребро, а при младежите Веселин Генов също взе шампионка и вицешампионска титла. При много силната конкуренция при децата старша възраст Мария Мицева спечели два сребърни медала, а Ичо Динков - бронзов. С най-много медала са двете най-малки участнички - Елеонора Желева е с 3 златни и един сребърен медал, а Сияна Стоилова с 2 златни медала.

Благодаря на състезателите за отличното представяне, а също и на родителите, че осигуриха финансите за това участиеи се надявам следващата година да се представим още по-успешно, заяви мениджъра на отбора Веселка Пенкова.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).