Фенклубът на Локо изпрати до БФС таблица с шокиращи факти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:07 / 12.04.2023
5918
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с отворено писмо до Българския футболен съюз и Спортно-техническата комисия към БФС. Повод за реакцията на "черно-белите" привърженици са мачовете на любимия им отбор, които са насрочени в работни дни. Феновете дори показват конкретна таблица, според която Локомотив е най-ощетеният отбор в Първа лига в това отношение.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на Фенклуб локомотив Пловдив:

ДО

БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ

СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКА КОМИСИЯ

Господа от БФС,

Моля, разгледайте прикачената таблицата.

Изненадани ли сте? Признаваме си, ние също. От години имаме усещането, че мачовете на Локомотив Пловдив се провеждат предимно в работни дни, но отдавахме тези моменти настроения на личните си пристрастия и желанието ни да не се налага да пропускаме поредния мач, заради неудобен ден или час.

Ала 5 минути справка за изиграните мачове бяха достатъчни, за да се получи тази таблица. Тук от наша страна няма нищо субективно! Има само суха статистика – повече от красноречива. Локомотив Пловдив е най-ощетяваният клуб в България, с най-много срещи в работни дни. Опитваме се да се поставим на ваше място и да намерим някаква логика, но … безуспешно. Сякаш има някакъв неумело прикрит стремеж точно нашите срещи да са в работни дни – как иначе да си обясним този факт? Дори при минимален опит за постигане на равнопоставеност между клубовете в това отношение, процентите щяха да са много по-близки.

Вярваме, че така поднесената информация е по-лесно смилаема и в оставащите срещи до края на първенството ще бъде постигнат разумен баланс. В името на футбола и неговите привърженици!

Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).