Ясен съставът на КК "Цар Симеон" за тура в Люксембург

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:57 / 11.05.2010
437
Главният треньор на колоездачен клуб „Цар Симеон 1898" /Пд/ Петър Павлов определи състава, с който пловдивският тим ще участва в традиционно силното международно колоездачно състезание „Флече дьо Суд" в Люксембург. В отбора за Великото Херцогство попаднаха капитанът Пламен Димов, националът Борислав Иванов и Светослав Недев, както и младите надежди Валентин Стоенчев, Кирил Кирезиев и Атанас Гочев.

Мъжкият представителен тим на „Цар Симеон 1898" тази година е съставен изцяло от български състезатели, след като четиримата сърби - Драган Спасич, Александър Дукич, Горан Шмелцерович и Игор Пайович, на които разчиташе през миналата, очаквано отпаднаха от състава за новия спортно-състезателен сезон.

Ръководството на пловдивския велоклуб реши да дава повече път на младите си колоездачи от школата и да не взима засега наемници от чужбина.

Международния колоездачен пробег „Флече дьо Суд" ще се проведе от утре до 16 май 2010 година. Организаторите предлага на всички участващи тимове и парична субсидия от 1200 ?, което не често срещано в други турове.

Състезанието се очертава да бъде много силно. В него ще се пуснат много от най-добрите колоездачи в Европа.
Със свои представителни отбори ще участват отбори от Словения, Чехия, Германия, Унгария, Хърватска, Сърбия, Швейцария, Белгия и Холандия. Надпреварата е включена в календара на Международния колоездачен съюз /U.C.I./ и носи точки за световната ранглиста при мъжете.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).