Ботев победи Локомотив с 2:0 при юношите набор '95

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (45)
15:15 / 08.05.2010
6904
Двата състава изиграха равностойни първи 35 минути, при които си размениха по една греда. Преди тях в 11-ата минута локомотивците стигнаха до гол, отменен от рефера Атанас Костадинов за фаул в нападение. При следващата атака Янъков изведе Боян Цайкин в коридор срещу вратаря на "жълто-черните", но нападателят затвори ъгъла и стреля в крака на стража. В 32-рата минута Ангел Златков от домакините опита да центрира около тъч-линията, но балонната топка кацна на гредата на Георги Гешев. В последната атака за първото полувреме Цайкин отправи мощен удар с левия крак от 26-27 метра, който срещна напречната греда на Милен Щерев.

След почивката момчетата на Стойчо Драмов излязоха преобразени и с нищо не напомниха за играта си през първите 35 минути. Още с първата си атака домакините стигнаха до гол, след като Васил Петров бе изпуснат от защитата в черно-бяло, елегантно прехвърли плонжа на Гешев и прати топката в мрежата му. Това стъписа железничарите, които допуснаха противника да застраши сериозно вратата им на два пъти. Първо Петров опита опасен далечен удар, отразен от Гешев, а 60 секунди по-късно Мартин Чолаков не успя да отправи голов удар с глава, след центрирана топка отляво. В 55-тата минута реферът Атанас Костадинов даде спорна дузпа за игра тяло в тяло в наказателното поле, а от бялата точка Христо Карамфилов удвои резултата. Той можеше да стане класически в 62-рата минута, когато Деян Славов остана очи в очи с противниковият вратар, но стреля много над целта. Единственият удар към вратата на Ботев за второто полувреме нанесе капитана Радослав Асенов в 66-ата минута с удар от дъгата на наказателното поле.



Виж коментарите (45)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).