Котев под въпрос за Славия, Бонев готви промени в състава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
14:45 / 07.05.2010
8031
На първата си редовна пресконференция, преди футболна среща, като старши-треньор на Локомотив, Христо Бонев заяви, че е изключително доволен от усърдието и дисциплината с които тренират неговите футболисти, откакто е поел отбора.

Бонев заяви, че неговият стил на водене на тренировки е доста по-различен от на Шенсой. Легендата на "черно-белите", за разлика от косоваря, залага повече на футболни упражнения, което се нравило на футболистите и те тренират с приповдигнато настроение.

На последната тренировка контузия в глезена е получил Кирил Котев. Все още не е ясно какво е неговото състояние и дали той ще може да вземе участие в мача със Славия. Въпреки това Бонев заяви, че има готов вариант за негов заместник.

Треньорът допълни, че готви три-четири промени в стартовата единайсеторка, в сравнение с тази, с която излизаше Шенсой.

Бонев обърна внимание и на Мартин Сечков. Треньорът заяви, че в момента в който е върнал бранителя в първия отбор, Сечков е отишъл при него със сълзи на очи и му е заявил, че с е родил за втори път. Бонев отчете това като ясен знак за сплотяване на колектива.

В заключение легендата на "смърфовете" заяви, че има информация, че множество фенове ще щурмуват стадиона на Славия и Локо ще е домакин в този двубой, поне що се отнася до публиката.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).