Васко Камбуров: Ще се борим до последно за оставане

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
20:56 / 02.05.2010
2665
Наджи Шенсой отново бойкотира пресконференцията с журналисти - след края на срещата с Литекс, загубена с 0:3. Вместо него пред медиите застана Васил Камбуров, треньор на вратарите в Локомотив.

"Първо честитя титлата на Литекс. Имахме своите шансове първото полувреме, не можахме да ги реализираме, след това получихме гол, а след втория вече нямаше как да се върнем в мача. Литекс заслужено спечели", това заяви Камбуров, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Остават само два кръга, много сметки се правят, но след всеки кръг става все по-трудно и по-трудно. Лично аз вярвам в спасението на отбора, но ще е много трудно и според мен до последната минута на мача с Локо София(последния кръг) няма да се знае", каза още Камбуров.

"Положението се усложни след мача с Монтана. До тогава всичко беше наред. Два мача има до края, ще се борим до край и дано след мача с Локо София се поздравим с победа", добави Васко Камбуров.

Той заяви, че не знае Наджи Шенсой да е подавал оставка. Отсъствието му от пресконференцията породи слухове, че старши-треньорът на Локо е хвърлил оставка.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).