Томаш: В България повече трябва да е тоягата, отколкото морковът

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
19:50 / 13.03.2023
4401
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш призна, че доста е повишил тона в съблекалнята и дори е викал на почивката при нулевото равенство срещу Берое. Специалистът смята, че тимът му е играл плахо, бавно и мудно до почивката.

Ето какво заяви Томаш след края на двубоя на "Лаута":

Не съм доволен, защото не взехме 3 точки. Разделям мача на две. През първото полувреме все едно водихме 3:0, криехме се. Второто нямам забележки, но това трябваше да го правим още от началото на мача - това ни е проблемът. Искам много повече. Играехме със страх, това е истината – бавно, монотонно, мудно. Имам и още неща да им кажа, но ще го направя в съблекалнята.

Срещу Ботев е по-различен мач. Двубой, в който излизаме да защитим името Локомотив.

За какъв тактически дуел говорим в мача срещу Берое? Нашият отбор беше опрян до стената и трябваше да викам на полувремето. Но в България явно повече трябва да е тоягата, отколкото морковът. Трябва да имаме и по-други методи на работа.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).