"Жълто-черните" фенове обсъдиха бъдещето на клуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (103)
01:01 / 29.04.2010
9542
Феновете на Ботев Пловдив се събраха в сряда следобед, за да обсъдят бъдещето на тима и събитията от последните дни, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На стадиона бяха разяснени въпросите около регистрацията на новото сдружение, кой може да участва в него по т.нар. "испански модел" и др. Част от привържениците смятаха, че годишната такса от 240 лева е твърде висока, но идеята, че една карта може да се ползва от няколко души, а таксата - разделена между тях, се прие добре.

Редовите привърженици се поинтересуваха още как е решено да е такава сумата, дали не може да се дава на няколко вноски и т.н. За тази година е решено таксата да се събира до края на месец май, но от догодина ще се мисли и за плащане на вноски. На всички въпроси около 1 час отговаряха трима от феновете, членове на УС на новото сдружение - Божидар Божилов, Крум Хаджиев и Николай Георгиев.

Феновете обсъдиха и може би най-важния въпрос в момента - от къде ще продължи участието си възродения Ботев. Всички се обединиха около идеята, че е най-важно тимът да стартира от "Б" група, за да може да отпразнува 100-годишнината си в елитната "А" група през 2012-а година. 


Виж коментарите (103)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).