Локо и Сливен завършиха 0:0 при дублиращите отбори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:41 / 21.04.2010
2201
Скучно нулево равенство записаха Локомотив и Сливен при дублиращите отбори. Двата тима не показаха никакво желание за игра, а силният вятър още повече пречеше и на малкото опити за нещо смислено. От мъжкия състав в дубъла бе единствено Рангел Абушев, играха още доиграващите сезона Мартин Сечков, Милан Милутинович и юношите Георги Бъчваров и Любомир Цеков. Единственото по-чисто положение бе на Сечков в 40-ата минута с глава, но той не уцели добре топката.

В началото на второто полувреме Сливен вдигна оборотите и футболистите имаха два добри шанса да открият. При единия топката срещна гредата на вратата на Локо след мощен шут, а след това нападател на Сливен вкара от добавка, но тогава вече атаката бе спряна поради засада.  Малко по-късно нападател на гостите се озова очи в очи с вратаря на Локо, но не успя да го преодолее.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).