Локо (Сф) идва на "Лаута" с един сериозен проблем

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:26 / 21.02.2023
2480
Локомотив София идва на "Лаута" с един сериозен проблем за предстоящия мач срещу Локомотив Пловдив. "Железничарското" дерби е в събота от 17,30 часа.

Ръководството на червено-черните до последно ще се оглеждат за нов нападател. В клуба има бюджет за привличането на такъв, но към момента обаче треньорите не намират по-добър вариант от тези, с които разполагат - естествено и срещу съответните финансови параметри, които могат да предложат.

Локо (Сф) продаде Илия Димитров в румънския Оцелул Галац, а след това и Димитър Митков напусна клуба в посока Рубин Казан. Така клубът загуби двама нападатели, въпреки че ръководството реагира бързо и привлече от Пирин Станислав Костов. Той обаче се нуждае от още време, за да подобри състоянието и представянето си.

В първите си два официални мача за 2023 година Локомотив София отбеляза само един гол - 0:0 срещу Ботев (Пд) и 1:1 срещу Септември (София). На тази база обаче ситуацията в Локомотив Пловдив е още по-притеснителна - черно-белите все още нямат отбелязан гол - 0:0 срещу Ботев (Враца) и 0:5 срещу Арда.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).