Феновете на Локомотив с открито писмо към ръководството на клуба след позора в Кърджали

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
11:32 / 18.02.2023
9241
Феновете на Локомотив Пловдив използваха официалната страница на организацията "Трибуна Бесика", за да излязат с декларация. Повод за реакцията на привържениците е вчерашната позорна загуба с 0:5 при гостуването на Арда в Кърджали.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

До ръководството на ПФК Локомотив Пловдив

Уважаеми господа!

Обръщаме се към вас с голямо безпокойство за това, което се случва в любимия ни клуб през последните три месеца. Повод да го направим с открито писмо през медиите е липсата на каквато и да било комуникация с вас. Обезпокоени сме не толкова от слабия старт на пролетния дял от първенството, а от неяснотата и неизвестността, които витаят около отбора на сърцата ни.

Срамната загуба в Кърджали е само щрих в славната ни история и не може да я помрачи по никакъв начин. Срещу Арда обаче се набиваше на очи факта, че отборът в черно-бяло изглеждаше изключително демотивиран, което със сигурност се дължи на цялостното състояние на клуба. А по стара традиция цялата вина се хвърля върху треньора.

Не сме късопаметни и помним, че завършихме есента на четвърто място с реални шансове за тройката и излаз в Европа. Хвърлихме цялата си енергия за откриване на новата трибуна Бесика. За благодарност получихме обидно отношение и всичко се срути само за два мача. Получихме и пълно неглижиране от страна на ръководството, което тъне в мистерия, а един от собствениците търси медиите, за да си урежда финансовите отношения със съдружниците.

Настояваме за позиция и среща със собственика на Локомотив, за да получим конкретни отговори.

Локомотив е институция и ръководителите му трябва да се гордеят, че я представляват, но да не забравят, че също така носят и съответните отговорности!


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).