Бивш футболист на Ботев с изключително благородна инициатива

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:26 / 11.02.2023
4354
Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Борис Благоев - Фиго поде поредна благотворителна инициатива. Фиго пусна на търг топката от последния финал в Шампионската лига между Реал Мадрид и Ливърпул, като наддаването става под публикацията в личния му профил във Фейсбук.

Ето какво написа Борис Благоев, помествайки и снимка на топката: 

Бившият футболист на Ботев Пловдив Георги Какалов се включва в поредицата от благотворителни инициативи, подети от неговият бивш съотборник Борис Благоев - Фиго, дарявайки топката от последния финал на шампионската лига между Реал Мадрид и Ливърпул, с която се е играл благотворителния мач, в помощ на неговия син.

Топката е подписана от известни имена на пловдивският футбол, сред които Здравко Лазаров и Александър Александров - Кривия.

Включете се в една добра кауза, чрез която освен доброто, ще се сдобиете с реликва, която е била в краката на Модрич, Бензема, Салах и прочие.

Начална цена - 600лв.

Край на търга - 14.02.2023


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).