"Лъвско сърце" за Тодор Неделев, капитанът на Ботев с емоционални думи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:50 / 06.02.2023
2246
Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев получи наградата "Лъвско сърце - Трифон Иванов". Тя се определя от Българската асоциация на спортните журналисти. Капитанът на "канарите" бе награден по време на снощната церемония, която определи Футболист №1 на България за 2022 година.

"Добър вечер и от мен. Радвам се, че съм тук след толкова време. Миналата година бе най-тежката в моя живот и кариера. Благодаря на докторите за всичките грижи и на тези, които бяха до мен - семейството, приятелката ми. Всички вие, които ми пожелавахте да оздравея", заяви Неделев при получаването на наградата.

"Вчера след толкова дълго време играх футболен мач, така че съм много щастлив. Надявам се да върна формата, която имах и да помагам на моя клубен и национален отбор. Благодаря ви", допълни още Тодор Неделев.

62-ият носител на наградата "Футболист на годината" на България е нападателят на националния отбор и шампиона Лудогорец Кирил Десподов. Той спечели отличието за втора година поред и за общо трети път в кариерата си. На второ място в анкета остана футболистът на Вердер Бремен Илия Груев – младши. Третото място е за играчът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев, който беше определен и за полузащитник на годината.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).