Дани Кики в групата за мача с Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
18:49 / 09.04.2010
2871
Пет дни след реанимирането на Дaни Кики в представителния отбор, старши-треньорът Наджи Шенсой включи халфът в разширения състав, преди утрешното гостуване на локомотивци на Левски в столицата. Играещият на идентичен на него пост Красен Трифонов също попадна в сметките на косовеца, като двамата на практика замениха наказаните Георги Мечечиев и Йордан Тодоров.

След края на следобедната тренировка, "черно-белите" потеглиха за София, където ще отдеднат на режим в хотел "Експо". Заради късния начален час на срещата треньорското ръководство е предвидило тонизиращо сутрешно занимание на стадион "Георги Аспарухов".

Двубоят е поверен на съдийска тройка, начело с варненеца Кольо Данев и помощниците му Веселин Мишев от София и Пламен Хаджийски от морската столица. Четвърти съдия е Ангел Баялцалиев от София.

Около 500 фена от Пловдив ще подкрепят любимците си, като за целта в 16.30 ч. от Лаута ще потегли един автобус от организираната през седмица официална екскурзия на фенклуба.

Вратари:
Стоян Ставрев
Кирил Акалски

Защитници:
Кирил Котев
Юнес Бенджелюн
Петър Кюмюрджиев
Костадин Гаджалов
Валери Георгиев
Ангел Йошев

Полузащитници и нападатели:
Боян Илиев
Габор Ерош
Дани Кики
Евертон Джилио-Том
Николай Чипев
Красен Трифонов
Даксон Да Силва
Здравко Лазаров
Рангел Абушев
Гара Дембеле

 



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).