Титуляр в Локо май изигра последния си мач за "черно-белите"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
08:46 / 31.01.2023
4388
Локомотив (Пловдив) е на крачка от продажбата на още един свой титуляр. Става въпрос за дефанзивния халф Пиер Зебли, който е пред трансфер в руската Висша лига. Следващата стъпка за 25-годишния футболист от Кот д’Ивоар е Химки от Подмосковието.

Клубът се намира на предпоследното 15-о място в елита на Русия с 12 точки и се бори за оцеляването си. С по точка повече от тях в класирането имат Факел (Воронеж) и Локомотив (Москва).

Зебли има и италиански паспорт, тъй като още като юноша на 15 години започва да играе в тамошни академии, минава дори и през Интер. Локомотив (Пловдив) е неговият втори отбор в България, след като най-напред показа качества във вече несъществуващия Царско село.

Много вероятно е контролната среща с Нижни Новгород (1:1) преди два дни да е била неговата последна среща с екипа на пловдивския Локомотив, твърди БТА. Ако трансферът се осъществи, то Зебли ще бъде третият продаден играч тази зима от "Лаута".

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че преди това черно-белите продадоха на ЦСКА 1948 Бирсент Карагарен и Райън Бидунга. С отбора се разделиха още Александър Василев, Преслав Боруков и Христо Иванов, които разтрогнаха договорите си по взаимно съгласие.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).