Томаш: Явно няма да стане с това, което искам аз! Питайте шефовете за нови играчи!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:54 / 30.01.2023
4196
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе словоохотлив и каза доста любопитни неща след равенството 1:1 срещу руския ФК Пари Нижни Новгород. Специалистът обаче не пожела да коментира бъдещи нови попълнения в клуба, като "препрати" въпроса към ръководството на черно-белите.

Ето какво заяви Томаш след последната контрола на Локомотив в Турция:

Може и по-добре, естествено. На този етап и с тези футболист, мисля, че се постараха. Видях доста агресия. Бях им поставил две цели - повече агресия и да не допуснем гол. Промени се агресията. Имам още огромни забележки в играта с топката, но ще ни трябват футболисти, това е истината.

Времето си минава, дали ще ни стигне, ще се покаже след две седмици. Всеки мач играя с различни хора, търся най-доброто, но трябва да се справям с това което имам. Дали съм избистрил титулярния състав? Абсолютно не! Относно нови попълнения - този въпрос към ръководството.

Оттук нататък вече искам всеки един мач да играем за победа. Явно няма да стане с това, което искам аз, с притежание, позициониране и бързо владеене на топката, ще трябва да променим някои неща, но аз вярвам в процеса.

Радвам се, че играхме такава контрола, за да могат футболистите да усетят как се влиза без топка. За да влизаш здраво, първо трябва да си близо до хората. Трябва да играеш със спокойствие, сърце, душа и страшно много желание.

Гледайте в прикаченото видео цялото интервю с Томаш!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).