Собственикът на Локо поиска властта и в друг наш клуб, вече са проведени две срещи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
11:07 / 23.01.2023
6993
Собствениците на Локомотив Пловдив се очаква да бъдат новите силни хора във втородивизионния клуб Миньор (Перник). Кметът на града Станислав Владимиров, вече заяви в интервю, че се очаква съвсем скоро "чуковете" да има нови собственици.

"Собственикът е със сериозен бизнес. Издръжката на клуба ще бъде на ниво. Целите са много високи. Спрях финансирането на клуба с общински пари. Това е правилно решение. Многогодишна агония на клуба от пусто в празно. Намерих частен собственик, който ще издигне Миньор на друго – много по-високо ниво. Надявам се, че феновете ще подкрепят отбора и ще пазят собствеността му", обяви пред сайта zaPernik.com Станислав Владимиров.

Смята се, че кметът е провел две срещи с Адам Сотков и Таско Тасков. На първата от тях Владимиров е отхвърлил идеята за трансформирането на Миньор в акционерно дружество. Впоследствие обаче преговорите са продължили и при втория разговор се е стигнало до споразумение Миньор да стане дружество с нестопанска цел.

Новите собственици ще вкарат в Управителния съвет на клуба пет човека по ибзор и собствен счетоводител. Очаква се "чуковете“ да имат и нов президент.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).